Majka Darka Lazića
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Venčanje majke Darka Lazića, Branke Lazić s Draganom Paunovićem iz Beča, mesecima je bilo glavna tema u medijima. Darko je besno negirao da se ono uopšte dogodilo, isto je tvrdila i zakonita supruga Dragana Paunovića, Slađana Nikolić, koja je novinarima poslala njihove zajedničke fotografije.

U međuvremenu, Branka se vratila u Brestač, priče o romansi i udaji za Paunovića su utihnule.

Sada se na društvenim mrežama pojavila stara fotografija Branke i Darkovog pokojnog oca Milana, koji je preminuo usled komplikacija nakon operacije želuca.

Branka Lazić

Foto: Printscreen/instagram

 

Na fotografiji, koja je nastala u maju 2012. godine, sa roditeljima su i Darko i njegov mlađi brat Dragan, a mnogi su prokomentarisali da Branka sada izgleda bar deset godina mlađe i lepše.

-"Nema ništa lepše od toga kada je porodica na okupu"- napisao je jedan od Darkovih pratilaca, a neki su dodali da se vidi da je baš lepo smršao.

Otkriveno koliko majka Darka Lazića ima godina

Majka Darka Lazića našla se u centru skandala nakon saznanja da je njen izabranik, Dragan Paunović oženjen i da je nedavno letovao sa suprugom i ćerkom. 

Njegova supruga Slađana tvrdi da je Branka u drugom stanju, a javnost je iznenadila vest s obzirom da Branka ima i unučiće

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading