Dejan Bodiroga
Foto: ATA IMAGES/Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages

Bivši košarkaš Dejan Bodiroga je godinama imao luksuznu vilu na Crnogroskom primorju. U njoj je s porodicom proveo mnoga leta, a sada od nje nije ostao ni "kamen na kamenu".

Vila je, kako su objavili domaći mediji, srušena do temelja. To je uradio njen novi vlasnik, ruski bogataš kome ju je Bodiroga prodao za dva miliona evra pre nekoliko godina. Rus je, osim Bodirogine nekretnine, koja se nalazila u Kaluđerovini kod Tivta, u istom mestu gde vilu ima i folkerka Nada Topčagić, srušio još dve kuće. Kako su mediji izvestili, Rus planira da na tom ogromnom placu sagradu velelepni hotelski kompleks. 

- Ta Bodirogina kuća je bila velelepan objekat. Novi vlasnik Rus ju je nekoliko meseci nakon kupovine srušio sa još dva objekta pored Dejanove kuće kako bi sagradio hotelski rizort. Toga još nema. To je tu, pored ove ogromne vile sa ogradom na obali. Šteta. Baš je bila urađena s puno stila, jedna od najlepših ovde. Dejan je tu nekretninu pazario u prilično lošem stanju, bila je ruinirana i zapuštena, pa ju je preuredio po svom ukusu i silne pare je dao za nju. On je ovde najčešće boravio tokom leta s porodicom, a njegov brat je češće bio tu, pa i tokom zime - ispričao je za domaće medije Bodirogin komšija.

Dejan Bodiroga

Foto: Printscreen/Fejsbuk

 

Koliko je košarkašu, njegovoj supruzi Ivani i sinu Nikoli nekad značila ta kuća, otkrio je Dejan u jednom intervjuu.

- Ujutru, prva slika po buđenju nam je more, ostrvo i deo zaliva. Taj trenutak je čaroban. Kad je napolju toplo, otvaramo prozore i slušamo talase. Ivana i ja volimo da pijemo kafu na nekoj od terasa, a omiljena nam je ona u prizemlju - istakao je Bodiroga.

Proslavljeni košarkaš stigao na sahranu Kodićevog sina

Dejan Bodiroga došao je na sahranu Aleksandra Kodića, sina proslavljenog harmonikaša Mirka Kodića.

Ovim je proslavljeni košarkaš pokazao koliki je čovek, pošto je prerano preminuli Aleksandar bio zaposlen kao barmen u restoranu na Vračaru koji je u njegovom vlasništvu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading