Bata
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Ćerka velikana jugoslovenske i srpske kinematografije Velimira Bate Živojinovića, Jelena Živojinović, poslednjim potezom je rasplakala javnost.

Jelena, koja se za razilku od Batinog naslednika Miljka, vrlo retko oglašavala u javnosti, na svojim nalozima na društvenim mrežama je objavila do sada neviđenu fotografiju svojih roditelja. Slika je crno-bela i na njoj su Bata i Julijana, koju su svi celog života zvali Lula, kada su bili mladi.

- Mojoj bi majčici danas bio rođendan. Večna roditeljska ljubav bodri kroz život - napisala je Jelena, a onda su usledili brojni komentari.

- "Divna Lula!", "Lavica!", "Rado je setim, neka počiva u miru!", "Koliko fale roditelji... Najviše zaboli i osetiš kada ih više nema!"

Jelena Živojinović

Foto: Printscreen/Fejsbuk

 

Inače, Jelena je jednom prilikom ispričala detalje iz detinjstva.

- Mama je bila mnogo stroža od tate. Pre svega, jer je sve vreme bila prisutna pored nas, jer je Bata bio na snimanjima i zbog stroge ruke koju je sprovodila. Bata je više bio figura s kojom nas je mama plašila kad dođe tata. Mama je bila ta koja je svakodnevno trenirala strogoću, disciplinu i učila nas da budemo vredni i radni - ispričala je za domaće medije Jelena, koja već godinama živi na Kubi.

Nažalost, Jelena je bila sprečena da prisustvuje premeštanju Batinih posmrtnih ostataka iz Aleje zaslužnih građana u porodičnu grobnicu u Koraćici, u aprilu ove godine.

To je bila poslednja želja njenog oca - da počiva pored svoje voljene Lule, koja je preminula tri godine posle Bate, 20. decembra 2019. godine, nakon kratke i teške bolesti.

Sin Bate i Lule Živojinović skrhan bolom nakon majčine smrti

Miljko Živojinović, sin pokojnog glumca Velimira Bate Živojinovića, na veliku žalost nije uspeo ni da se oprosti od majke Julijane Lule Živojinović, koja je preminula 20. decembra. Pre tri godine Miljko nije mogao da dođe da se oprosti od svog oca, a takva sudbina ga je i sada dočekala. 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading