Zorica
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevačica Zorica Erić pokazala je koliki je borac kada je svojom snagom i voljom uspela da se izbori sa porocima kao što su alkohol i nedozvoljene supstance. 

- Ne znam zašto sam počela da se drogiram. Valjda zato što sam želela da probam, kao što uglavnom svi počinju. Probala sam… Verovatno sam u tim momentima bila izuzetno isfrustrirana žena - priča pevačica i dodaje:

- Počela sam da se drogiram pre nekih 11-12 godina… Tada sam prvi put probala, ne znam ko mi je dao… Prvo i jedino što sam probala je kokain. U tom momentu sve pada u vodu, moj integritet je potpuno uništen. Ja da sam u tim momentima mislila na svoju decu, nikada tako nešto ne bih ni uradila - ispričala je sa knedlom u grlu Zorica Erić u emisiji "Pretres" na Hype TV.

Kako je Zorica istakla, nakon "skidanja" njen život postao mnogo lepši. Otvoreno je pričala o tome kako bi pružila primer drugima, ali smatra da njena iskrenost i otvorenost nisu naišle na pravi odjek. Umesto toga, često je bila suočena sa osudama zbog svoje prošlosti i izbora da javno govori o tome.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading