Radiša Trajković Đani
Foto: Printscreen/Printscreen

Radiša Trajković Đani je posle skandala na proslavi organizovanoj u čast olimpijaca, doneo odluku o svojim budućim nastupima.

Kao što je poznato, velika prašina se podigla zbog toga što jedan od najtraženijih folkera nije otpevao nijednu pesmu na slavlju naših sportista, koje je bilo upriličeno u jednom prestoničkom lokalu.

Đani nije uspeo da dođe na red od svojih kolega i uvređen zbog toga, javno se oglasio.

- Ja dođem u 22 h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju. Čekam da pevam… A velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor svi po par pesama! Otišao sam u pet, nisam otpevao nijednu pesmu! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer. Bio tu, al’ ponižen - napisao je Đani na Instagramu, a onda se i oglasio za domaće medije.

Đani

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sve što sam želeo da kažem o tome napisao sam jutros. Znači, nije fer, šta sam je trebalo, da u 7 ujutru pevam? Šta sam ja tu, čistačica? A došao sam prvi u 22 h. Novak Đoković i ja smo prvi došli, niko nije bio od kolega, dakle prvi sam stigao - besno je rekao Đani.

Koliko ga je sve uvredilo, dodatno je ispričao za domaće medije.

- Normalno i kulturno sam čekao svoj red, mislio sam da ima neke ljudskosti, ali kada sam video da nema ni ljudskosti, ni ništa ja sam oko pet ujutru ustao i došao kući i legao da spavam. Najiskrenije, bilo mi je baš krivo - rekao je pevač, pa dodao:

- Svi su me pitali: "Ajde Đani, kad ćeš da pevaš?", ja sam im rekao da čekam da završe kolege jer nisam otišao tamo da otimam mikrofon i da se bijem na bini nego da veselim taj narod, te ljude, te dobre momke - rekao je Đani, koji je posle toga saopštio svojim menadžerima da ubuduće mora tačno da se zna kad on nastupa i to da se ispoštuje.

U suprotnom, neće da popunjava prazno mesto nego će on da nađe način kako da se zahvali onima koju su ga pozvali.

- Ako je neko fer onda je to Đani. On svakome želi da izađe u susret, naročito kada cela Srbija slavi i kada naši sportisti, umetnici, ma bilo ko želi da ga čuje. On je bez ikakvog ličnog interesa bio na ovoj zabavi. I zaista je tako kako je rekao, prvi je došao. Nije hteo da se gura i strpljivo je čekao svoj red. Zato da se ne bi ovako nešto ponavljalo, Đani je odlučio da ubuduće mu se tačno kaže satnica kad nastupa i toga će da se pridržava - naveo je izvor blizak Trajkoviću.

Koga je Đani prozvao nakon proslave sportista?

Radiša Trajković Đani, poznatiji kao Đani, napustio je proslavu posvećenu našim olimpijcima vidno razočaran zbog, kako je rekao, nepoštovanja dogovora od svojih kolega.

Đani je obelodanio svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama, rekavši da nije dobio priliku da otpeva nijednu pesmu tokom večeri.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading