Jovana Jeremić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Početak nove sezone rijalitija je iza ćoška, a brojni gledaoci su u neizvesnosti ko će se pojaviti u Beloj kući.

U red nestrpljivih spada i Jovana Jeremić koja se tim povodom javno obratila Milici i Željku Mitroviću. 

- Mene interesuje ko ulazi u novu sezonu rijalitija, da li će biti novih, ko su ti novi, da li možda ja neke poznajem iz života. Ne znam šta Milica i Željko planiraju i kako će da povežu Elitu i Farmu, biće vrlo interesantno - rekla je na svom Instagram profilu, pa dodala: 

- Ono što znam jeste da je vreme za promene jer mi na Pinku pratimo novosti i urbana svih televizija. Videćemo ko će biti, ali treba praviti neke rotacije. Volela bih da vidim i neke stare velike zvezde, iz nekadašnje Farme recimo, to sam obožavala da gledam - rekla je Jovana. 

Željko otkrio planove za oba rijalitija

- Posebnost ove "Farme" je izgradnja potpuno novog, malog, srednjevekovnog sela gde će učesnici stvarno živeti život iz 14. veka! Prvi put će učesnici sa jedne televizije prelaziti u ambijent srednjovekovnog sela, druge televizije! Prelasci će se dešavati po kaznama i zaslugama! Na "Narodnoj" TV, gledaoci će moći gledati i novu sezonu "Kursadžija", "Nikad izvini", ali i veliki broj domaćih serija i "Apolonovih" i drugih domaćih filmova, kao i "Crnu Guju", "Alo Alo", "Mućke"…. U svakom slučaju biće ovo nezaboravna i spektakularna sezona u znaku obeležavanja 30. godine od osnivanja TV "Pinka"! - zaključio je vlasnik "ružičaste televizije".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading