Siniša Pavić
Foto: Printscreen/Foto:RTS

Vest da je legendarni scenarišta Siniša Pavić preminuo u 92. godini u svom domu u Vlasotincu rastužila je region.

Mnoge javne ličnost i glumci sa kojima je Siniša sarađivao slomljeni su od bola zbog tužnih vesti, a sada se oglasio i Predrag Smiljković, poznatiji kao Tika Špić.

TIKA ŠPIC ZAPLAKAO ZBOG SMRTI SINIŠE PAVIĆA! Glumac slomljen od bola:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Potresen sam i veoma mi je žao. Ovo je veliki gubitak za mene, za sve glumce, za srpsku kinematografiju i celu našu zemlju. Mi smo bili zemljaci. Bili smo svakodnevno u kontaktu. Šta da vam kažem, više nije mogao da izdrži, starost ga je savladala. Mnogo me lepe uspomene vežu za njega - kaže Predrag kroz suze za Informer, koji je sarađivao sa Sinišom u serijama "Porodično blago" i "Bela lađa". 

Eva Ras

Printscreen

 

Glumica Eva Ras takođe nije mogla da dođe sebi nakon vesti o smrti Siniše Pavića.

- On je bio srpski Šekspir. Neki tupavi "intelektualci" su smatrali da je Siniša devalvirao svoj talenat jer je bio scenarista za film. Ne, on je uzdigao svoj talenat. Bio je najveći narodni pisac, nema ko ga ne oplakuje. Pamtiću ga kao najvećeg genija u mom životu, a ne one sa NIN - ovom nagradom i ne znam kakvim odličjima. Siniša je živeo za ovaj narod i narod ga je sve razumeo, jer su bili na istom nivou. On se nikada nije "spustio" na nivo naroda, već se "uzdigao" na nivo naroda. Ne mogu više da pričam... - rekla je Eva plačnim glasom za Informer.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading