Brena
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Muzička diva Lepa Brena trenutno uživa u letnjem odmoru na luksuznoj jahti, koju koristi za krstarenje.

Na ovom putovanju, pridružila joj se sestra Fara Stojanović, s kojom retko ima priliku da provede vreme, s obzirom na to da Fara živi u Americi.

Brena je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju sa sestrom, na kojoj su obe srećne i nasmejane. Fara je nosila plavi kupaći kostim sa šarenim uzorcima, dok je Brena bila obučena u koralnocrveni model.

Fara Stojanović već više od dvadeset godina živi u Kanadi sa porodicom, ali se često vraća u Srbiju kad obaveze dozvole, kako bi provodila vreme sa rodbinom.

"Lepa Brena je zlo"

Milena Ćeranić je nedavno pričala o svojim počecima, a kako je tada istakla, Lepa Brena i Saša Popović jedno vreme su svojim komentarima bili zaslužni za to što joj je karijera u išla silaznom putanjom.

- Nisam ja sad ne znam kolika zvezda, ima mnogo većih od mene. Možda da sam nekima ušla uz dlaku verovatno bih bolje prošla. Postoji jedna stvar, a to je da ljudi ne vole previše kad si iskren. Ja sam uvek bila takva, nisam puštala da bilo ko pljuje po meni, tako da sam uvek bila trn u oku. Ne mogu da kažem da se kajem, naprotiv. Oni su se poneli kao dva zla prema meni, nemam drugo objašnjenje, ali opet kažem. Postupci svakog od nas govore o nama samima - rekla je ona za "Republiku".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading