Dragana
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivši suprug folk zvezde Dragane Mirković, biznismen Toni Bijelić, nedavno je bio u središtu teške saobraćajne nesreće u Opatiji.

Bijelić je upravljao svojim blindiranim Rols-Rojsom, čija vrednost se procenjuje na oko pola miliona evra, kada je došlo do incidenta. Automobil je pretrpeo značajnu materijalnu štetu.

Toni je bio u vozilu sa putnicima, ali na sreću, niko nije zadobio ozbiljne povrede. Iako nije povređen, Toni je bio vidno uzrujan zbog nesreće. Automobil je kasnije prevezen u Beč kamionom sa dizalicom, dok je Toni sa prijateljima nastavio svoje putovanje, pisao je Scandal.

Procene štete na vozilu iznose oko 100.000 evra, a sada je policijska uprava Primorsko-goranske županije izdala saopštenje, te izjavila da je vozač vozila, za kojeg se pretpostavlja da je bio Toni, udario u parkirani automobil, izgubio kontrolu i udario u još dva parkirana vozila.

Dragana

Foto: Ataimages

 

Na mestu nesreće zatečen je 51-godišnji austrijski državljanin koji je izjavio da je bio putnik, dok je vozač napustio mesto incidenta bez ostavljanja kontakt informacija.

- Zatečeni je izjavio da je bio putnik u navedenom vozilu, a vozač je napustio mesto događaja bez da je vlasnicima oštećenih vozila ostavio svoje podatke i podatke o vozilu. U saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih osoba. Sledećeg dana u Policijsku upravu Opatija pristupili su 51-godišnji državljanin Austrije i 36-godišnji državljanin Srbije, koji je policiji izjavio da je on upravljao navedenim vozilom i prouzrokovao saobraćajnu nesreću - navode u saopštenju.

- Daljim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj saobraćajne nesreće 51-godišnjak, te da je on upravljao vozilom pod uticajem alkohola od 1,66 g/kg te je prekršajno sankcionisan temeljem odredbi Zakona o sigurnosti saobraćaja na putevima, dok je 36-godišnjak u vreme kad se saobraćajna nesreća dogodila bio izvan Republike Hrvatske. Osumnjičeni 36-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog dela davanja lažnog iskaza kazneno je prijavljen merodavnom državnom tužilaštvu - stoji u nastavku saopštenja, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading