Dušica Jakovljević
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Dušica Jakovljević se nedavno vratila sa mora, a sada je objavila fotke u kupaćem kostimu koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Jakovljevićeva je pozirala na plaži, ali mnogima je pogled klizio nadole jer se ispod kupaćeg nazirala tetovaža na njenoj intimnoj regiji. 

Dušica Jakovljević

Foto: Printscreen/instagram

 

Na fotografiji se nije jasno videlo šta se nalazi na tetovaži, ali nema sumnje da je voditeljka mnogima raspalila maštu.

"DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ODLAZI SA PINKA"

Nakon što su fanovi popularnog rijaliti šoua "Zadruga" primetili da je sa Instagram profila voditeljke Dušice Jakovljević uklonjena informacija o njenom radu na Pink televiziji, počele su spekulacije da je možda ponovo dala otkaz.

"Dušica ponovo odlazi sa Pinka" -  bio je samo jedan od komentara. 

Njeno odsustvo s ekrana zbog odmora dodatno je podgrejalo ove glasine.

Međutim, razloga za brigu nema.

Dušica Jakovljević se sinoć oglasila na Instagramu, snimajući se ispred zgrade Pinka na Dedinju, čime je jasno stavila do znanja da je i dalje deo "ružičastog jata" i da nema govora o napuštanju televizije.

- Vratim se tako u Beograd sa letovanja i da vam kažem nešto, zatekne me informacija da je neko nekad sa mog Instagram profila uklonio moje radno mesto, zapravo moju kuću i već su počele spekulacije na temu da li sam ja još na Pinku ili ne - rekla je Dušica, pa objasnila:

- Džabe se radujete, hvala svim onima koji brinu, ali evo me ispred moje kuće tako da, tek vam pripremamo razne novotarije. Nisam išla da odmaram, već sam išla da pripremam sve ono što nas čeka u novoj televizijskoj sezoni. Što bi rekla jedna moja drugarica: "Dušmani, šic šic". Tako da, tu smo i ne razdvajamo se više - izjavila je Dušica Jakovljević.

Snimak je osvanuo i na profilu Milice Mitrović, kao i na svim Pink profilima, kao zvanično objašnjenje svima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading