Siniša Pavić
Foto: Printscreen/Foto:RTS

Porodica, rodbina i prijatelji okupili su se danas kako bi na večni počinak ispratili našeg proslavljenog scenaristu Sinišu Pavića, koji je ostavio neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji.

Legendarni scenarista i pisac Siniša Pavić sahranjen je danas na groblju u Vlasotincima.

Na groblju je viđen glumac Predrag Pepi Smiljković poznatiji kao Tika Špic, i glumica Eva Ras, a među okupljenima su bili i Milica Milša, kao i njen suprug, scenarista i pisac Žarko Jokanović.

Siniša Pavić

Foto:RTS

 

Govor je održao Vladimir Pavić, sin Siniše Pavića, a legendarni scenarista je ispraćen na večni počinak uz pesmu "A sad adio".

Mnogi od prisutnih su komentarisali da je sramotno što se od ovakvog velikana koji je obeležio jedno doba Srbije i regiona nisu oprostili velikani srpskog glumišta, već tek par njih, koji su došli u Vlasotince, a ostatak, koje je i sam Siniša proslavio, nisu se udostojili da prisustvuju poslednjem ispraćaju.

Umro u snu

Sinišin sin Vladimir otkrio je juče kako je scenarista preminuo.

- Mogu da vam potvrdim da je moj otac preminuo u snu od starosti u 92. godini. Ne bih mogao nista više da vam kažem. Zamolio bih vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku - rekao je Vladimir za Informer.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Миомир

17.08.2024 18:05

Велико хвала и слава нашем Великом СИНИШИ ПАВИЋУ! БОГ да му душу прости, нека почива у миру и да му је лака Српска земља! Искрено саучешће породици Павић!