Marko Perković Tompson
Foto: Printscreen/Foto: Youtube

Hrvatski pevač Marko Perković Tompson, koji u svojim pesmama i nastupima veliča ustaštvo, održao je sinoć koncert u Dugopolju.

Marko se u jednom trenutku, pre pesme "Čavoglave", obratio okupljenima i izgovorio skandalozne stvari, dotakavši se obeležja HOS-a koje je video među okupljenima.

– Vidim vas u majicama sa obeležjima iz Domovinskog rata skoro svih jedinica koje su učestvovale u oslobađanju naše zemlje i to je lepo videti. Ovo su sve naši simboli i ne dozvolite da ih delimo. HOS je naš simbol, ako treba da ga nosite, neka bude u znak patriotizma i zahvalnosti, nosite ga sa ponosom. I ne bojte se nikoga, jer oni su naša pobeda i naša istina kao i 'Čavoglavska bitka' koju ćemo pevati - poručio je on.

Marko Perković Tompson

Foto: EPA

 

Uprkos velikoj popularnosti Tompsona u komšiluku, ipak je mnogo više onih koji osuđuju ovaj način privlačenja pažnje, te smatraju da tako sakuplja poene, budući da se mnogi i dalje osvrću na prošlost i to šta je bilo, umesto da sve to ostave i okrenu se budućnosti.

Na njegovom koncertu u Imotskom, kao i u Dugopolju, bio je primetan veliki broj ljudi sa ustaškim simbolima na sebi, što je takođe skandalozno.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading