Nina sa mužem
Foto: EPA/EPA-EFE/Caroline Brehman

Dom Nine Seničar i Džeja Elisa je prava oaza mira, u kojoj posebno uživa njihova ćerka Nora Grejs.

Srpska glumica Nina Seničar nedavno je postala majka po drugi put, a njihov dom, koji američki mediji procenjuju na 4,5 miliona evra, uređen je prema ukusima lepe glumice i voditeljke.

Elis je kupio renoviranu kuću u američkom stilu, smeštenu u istorijskom kvartu Los Anđelesa, Spolding skveru, poznatom po raskošnim vilama.

Nina i Džej

Profimedia

 

Vila, koja je izgrađena 1919. godine, prošla je kroz temeljnu obnovu, čime je postignut izgled i ugođaj evropskog hotela sa pet zvezdica.

Ova rezidencija se prostire na dva sprata i sadrži tri spavaće sobe i tri kupatila. Fasada kuće obložena je drvetom, ispred kuće se nalazi bazen, a na tremu je postavljen bračni krevet. Posebno zanimljiv deo imanja je bioskop na otvorenom, a kuća je ušuškana u zelenilu i visokoj živici.

Na prvom spratu nalaze se formalni dnevni boravak i trpezarija, kao i kuhinja sa mermernim ostrvom za jelo i vrhunskim uređajima od nerđajućeg čelika. Takođe, tu je i soba za bilijar, dok su sve tri spavaće sobe smeštene na gornjem spratu.

Ova kuća potpada pod Milsov zakon, što znači da vlasnici mogu uživati u smanjenom porezu na imovinu u zamenu za restauraciju i očuvanje istorijskih karakteristika zgrade.

Podsetimo, Džej Elis i Nina Seničar su zajedno od 2015. godine, a 2019. su dobili ćerku Noru Grejs.

Alo! / Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading