Branko Babić
Foto: Printscreen/Youtube/BIZNISPRIČE

Francuski glumac Alen Delon, koji je preminuo 18. avgusta u 89. godini, bio je jedan od najharizmatičnijih i najatraktivnijih muškaraca svog vremena.

Njegovi legendarni filmovi poput "Le Samouraï", "Rocco and His Brothers", "The Swimming Pool" i "Purple Noon" obeležili su zlatnu eru svetske kinematografije.

Srpski milioner Branko Babić, poznat i kao "kralj obrva", na Instagramu je podelio zanimljivu anegdotu o svom susretu sa Delonom.

Babić je otkrio da su on i njegovi prijatelji, fascinirani Delonovom filmskom karijerom i likom, skupili novac kako bi ga doveli u Beograd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ratkovcanin (@ratkovcanin)

Delon, tada u 81. godini, imao je nekoliko specifičnih zahteva, među kojima je bila i želja da mu u hotel dovedu dve devojke.

- Kad smo bili mladi, glavna faca je bio Alen Delon. Frajer, gospodin, bitanga, mafijaš i zavodnik... Kad smo porasli, skupili smo lovu da ga dovedemo u Beograd. Alen je imao nekoliko uslova. Jedan uslov je bio da mu dovedemo u hotel dve devojke. Tada je imao 81 godinu. Bravo ti ga bravo veliki Alane! RIP Alain Delon - napisao je Babić.

Podsetimo, Branko Babić nedavno se našao u žiži javnosti kada je prekinuo emotivnu vezu sa poznatom influenserkom Tačkastom Marom, a ko je njegova nova izabranica možete pročitati ovde

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading