Verica Rakočević i Veljko na proslavi rođendana poznatog magazina
Foto: Alo/Foto: Ataimages

U mirnom naselju na Avali, gde već jedanaest godina žive modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug, kompozitor Veljko Kuzmančević, sinoć je došlo do ozbiljnog incidenta.

Naime, policija je intervenisala nakon što je poznati par pozvao zbog sukoba sa komšijom, koji im već godinu dana stvara probleme.

Veljko Kuzmančević je na društvenim mrežama podelio detalje o ovom neprijatnom događaju, uključujući i snimak na kojem se može čuti komšija kako viče i izgovara uvrede.

Verica Rakočević i Veljko na proslavi rođendana poznatog magazina

Foto: Ataimages

 

Prema njegovim rečima, komšija je bio u alkoholisanom stanju i maltretirao celo naselje, preteći i izgovarajući zastrašujuće reči poput "dužan si mi krv" i "Verica da umre."

Ovaj incident dodatno je uznemirio porodicu i njihove susede, a situacija je sada u rukama nadležnih organa.

- Gospodin je pijan večeras maltretirao celo naselje, na snimku možete čuti kako sam mu dužan krv i kako nam j**e mater, a Verica da umre. Policija u ovom trenutku uzima izjave i pravi zapisnik. Želeo sam da idemo redovnim putem i da u zapisnik postoji prijava o pretnjama i maltretiranju. Jedanaest godina živimo na Avali i nikada nismo imali ni jedan jedini problem dok se stoka pre godinu dana nije doselila. Apelujem na policiju i zakon da nas zaštiti od pretnji i maltretiranja, da se ne bi morali štititi sami - napisao je Veljko.

Poznati par se nada da će ovaj put preduzete mere doneti trajno rešenje i zaštitu od daljeg maltretiranja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading