Dragan Marinković Maca
Foto: Printscreen/Printsc Pink

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca poslednjih godina vodi miran porodični život, uglavnom se povukao iz javnosti, osim povremenih gostovanja u emisijama.

Ranija učešća u rijaliti-programima sada su deo njegove prošlosti.

 

Žena Dragana Marinkovića Mace

Printscreen

 

Maca je odlučio da svoj novac uloži u imanje u Batajnici, nadomak Beograda, koje je uredio prema sopstvenom ukusu. Na tom imanju živi sa suprugom.

Njihova kuća se ističe po specifičnom dvorištu koje je ukrašeno palmama i malom maketom crkve, što čini da se ovaj dom razlikuje od ostalih u okolini.

Supruga voditelja Dragana Marinkovića Mace je dve decenije mlađa od njega

 Lepa Jovana je po zanimanju frizerka, a za samo nekoliko meseci se udala za voditelja, iako je on nakon razvoda od poslednje žene dao obećanje da to više nikada neće učiniti.

- Ja sam se mojom Jovanom oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je voditelj Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading