Vojaž
Foto: Alo/Promo

Mihajlo Veruović Vojaž hrabro gazi estradne uspehe i aktivno nastupa širom regiona, ali njegovo napuštanje Generacije Zed kojoj je pripadao sve do pre nekoliko meseci, i dalje privlači veliku pažnju javnosti.

Kako je konačno otkrio, bilo je pitanje dana kada će napustiti pomenutu muzičku kuću u kojoj se nalazi i njegova bivša devojka, Breskvica, budući da se muzika koju rade potpuno razlikuje od onoga kako vidi sebe u daljoj budućnosti.

Vojaž

Foto: ATA Images

 

- Nemam ništa protiv folk muzike, samo mislim da to što oni rade prelazi u turbo-folk. Prelazi u nešto što ne slušam, i iskren da budem, nisam fan te muzike. To nešto novo što snimaju i stvaraju mi se ne dopada ni najmanje. Smatram da su svi oni vrlo, vrlo talentovani i da tom muzikom troše svoj potencijal na muziku čije je vreme prošlo. To je sve - rekao je Veurović, te dodao da sumnja da njegovi bivši saradnici, a današnje kolege potenciraju folk zbog materijalne dobiti.

- Verujem da ih taj folk interno zanima, a oni nisu tipovi ljudi koji vole da se dodvoravaju publici već rade ono što njih loži. To je ono što kod njih najviše i poštujem. Kako sam rekao, mislim da ima mnogo više potencijala u njima, i da lako mogu da pronađu nešto što je sveže i novo, te da snimaju stil muzike što se sluša van granica ovog regiona - naveo je on, te otkrio da bi se najradije preselio kod nove devojke Tamare.

- Privatno bi najradije otputovao kod devojke u Oslo. Sada smo zajedno ovde u Beogradu. Tokom letnje turneje najlepše je da budemo zajedno na primorju jer od septembra ona mora da se vrati u Oslo gde ima obaveze. Za sebe mogu da kažem da sam zreo muškarac i ostvaren, a to su dva ključna faktora za život u dvoje. Smatram da je i moja devojka Tamara takođe spremna i zrela. Međutim, ona je odrasla u Norveškoj i tamo je vezuje sve, a mene posao drži ovde. Sada je više stvar kompromisa. Ja više volim da se devojka preseli kod muškarca. Videćemo da li joj se sviđa moja ideja - zaključio je mladi izvođač u emisiji Hype Box.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading