ZBOG BOJANE RODIĆ OSTAVIO OVU BOMBU Ovo je bivša devojka Mirka Šijana, godinama su bili u ljubavi!
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Mirko Šijan uživa u ljubavi sa Bojanom Rodić, a pre nje je bio u vezi sa Oljom Radoičić.

Kako mnogi komentarišu, Oljom Radoičić ima sličnosti sa Rodićevom, naročito jer obe imaju izrazito crnu dugu kosu i sličan stil odevanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oljaradoicic

Olja na svom Instagramu objavljuje fotografije u različitim odevnim kombinacijama, te joj u komentarima često pišu da izgleda prelepo i da i te kako ima stila.

Mirko i Olja bili su u višegodišnjoj vezi, a kada je upoznao Bojanu preko Veljka Ražnatović i Bogdane, navodno mu se odmah dopala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oljaradoicic

Nakon raskida sa Radoičićkom, sin Goce Božinovske je uplovio u romansu sa Ražnatovićevom svastikom.

Bojana i Mirko prodaju piliće na pijaci

Kako su domaći mediji pisali, Mirko i Bojana su iznajmili tezgu na Bajlonijevoj pijaci, na kojoj razvijaju porodični biznis Rodića - prodaju pilića, što je njihov primarni izvor zarade.

- Bojanu i Mirka ljudi na pijaci obožavaju. Rodićku posebno, ona je tako prijatna, ljubazna i draga devojka. Ma prosto je rođena za taj posao. Biznis im ide super, rade punom parom, koliko znamo prodaja im je nikad bolja. Solidno zarađuju od toga, a i Mirko Bojani mnogo pomaže oko posla. Stvarno su tandem snova za sve - otkriva nedavno izvor i dodaje:

- Ma Bojana je zmaj, ona nije navikla da odmara, evo porodila se početkom godine, a oni već punom parom rade na Bajloniju na tezgi. Njoj kao da ništa ne pada teško. Srećom je tu baka Goca koja im čuva decu kod kuće, dok su oni na pijaci. Sve im se lepo namestilo, od prodaje pilića mogu da žive dobro i to im je sada i osnovni izvor prihoda - pričao je izvor za "Pink".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading