Branko Babić
Foto: Printscreen/Youtube/BIZNISPRIČE

Srpski milioner Branko Babić postao je popularan tokom veze sa influenserkom Tačkastom Matom, a pre toga bio je u ljubavi sa bivšom ženom Duška Šarića, Svetlanom Dimitrić.

Svetlana, poznatija kao Ceca Šarić, ostavila je Branka Babića posle četiri godine veze. 

Par je planirao svadbenu ceremoniju, ali do venčanja ipak nije došlo.

Kako se navodi, Babić je činio sve da bi njihova veza opstala, međutim, Ceca je donela odluku da svako nastavi svojim putem.

- Mi bliski prijatelji znali smo da od tog braka nema ništa. Tokom ove četiri godine tikva je više puta pucala i oni su je sastavljali, ali sada je definitivno kraj. Oboje nastavljaju svojim putem. Oboje su ostvareni kao roditelji, on može da joj pruži sve što poželi u životu, ali to izgleda nije bilo dovoljno za njihovu sreću. Učestale svađe, ljubomorne scene, prebacivanje i još mnogo toga bili su više nego dovoljan razlog da se raziđu. Nisam sigurna da li Ceca već ima nekog, ali znam da kandidata ima - pričao je izvor blizak nekadašnjim verenicima.

Kupio hotel, pa terao Ceci inat

Takođe, izvor je navodio da je biznismen nedavno kupio hotel, gde je jednom prilikom pozvao poznate starlete kako bi terao inat bivšoj partnerki.

- Razumem ga, povređen je. Hteo je da bude mladoženja, a sad je sam. Doduše, on je uspešan i snaći će se lako jer žene vole moć i novac. Od Cecinog bivšeg dečka je kupio hotel na popularnoj planini i prošle nedelje je pozvao poznatu beogradsku starletu i njenu kumu da uživaju kod njega gratis. Znao je da će one da se čekiraju i da se fotografišu, pa na taj način Ceci tera inat. Međutim, nju baš briga, ona ima druge opcije i ne obraća pažnju s kim se njen bivši druži - pričao je izvor za "Kurir".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading