Marija Kilibarda
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marija Kilibarda čeka prvo dete s izabranikom Banetom Vučelićem i broji sitno do porođaja, a iako je mesecima krila da je u drugom stanju, poslednjih nedelja ponosno privodi kraju pripreme za dolazak naslednice koju željno iščekuje.

Kako naš izvor otkriva, voditeljka je već na početku trudnoće donela odluku da se porodi na privatnoj klinici i zajedno sa bračnim partnerom ne žali para da sve prođe kako treba.

- Čim je saznala da je u drugom stanju, Marija je odlučila da se porodi na jednoj poznatoj privatnoj klinici. Opredelila se za prestoničku bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame i u kojoj rade vodeći načelnici ginekologije, a Bane ju je u toj odluci podržao - počinje izvor za Alo!, i dodaje da su bračni partneri odabrali najskuplji paket koji se nudi porodiljama.

Marija

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sveobuhvatni paket koji su budući roditelji odabrali koštaće nešto manje od 5.000 evra. Osim što će Marija imati svoj apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče, imaće i dvadesetčetvoročasovnu negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i tretmane za što brži oporavak od porođaja - navodi izvor, i ističe da je upravo Bane bio taj koji je nagovorio Mariju na najbolje moguće uslove.

- Svi znaju da je Marija skromna, pa nikoga nije začudilo to što je bila i za opciju da se porodi u nekom od državnih porodilišta. Od toga ju je odgovorio Bane i objasnio joj da ne postoji opcija da štede na porođaju i bebi. Upravo on je i odabrao najskuplji paket u privatnom porodilištu i jasno joj stavio do znanja da finansije nisu njena briga i da će imati najbolje moguće uslove u momentima kada bude rađala njihovu ćerkicu - zaključuje izvor za Alo!.

Podsetimo, Kilibarda je mesecima krila trudnoću, ali već nedeljama ponosno objavljuje fotografije trudničkog stomaka. Osim toga, voditeljka je nedavno priznala da drugo stanje smatra najvećim blagoslovom, te da je zahvalna na podršci i ljubavi koju ima od najbližih.

- Ovo što nam se dešava je najveći životni blagoslov. Štipkam se svaki dan za nadlakticu da se uverim da nije san. Super se osećamo, naša devojčica i ja. Samo da sve ostane ovako do kraja. Pregršt ljubavi, podrške i čestitki dobijam i to mi ispunjava srce zahvalnošću - rekla je Marija Kilibarda za jednu beogradsku televiziju.

Piše: Ekipa Alo! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading