Jelena Karleuša
Foto: Alo/Printscreen

Jelena Karleuša godinama se bori za prava životinja, a nedavno je još jednom dokazala koliku ljubav ima prema krznenim prijateljima.

Karleuša je jednom azilu donirala čak pola miliona dinara, a oni su joj javno izrazili zahvalnost.

- Jelena, hvala što si pravi borac za životinje. Zahvaljujemo se na velikoj donaciji kojom je spasavanje pasa iz Grocke dobilo novi epilog, a mi ljudi sa terena vetar u leđa. Prava je sreća i čast imati podršku žene lavice koja ima veliko srce i empatiju prema životinjama. Ljudi, Jelena je donirala pola miliona dinara! Novac pokriva veliki deo najhitnijih radova. Ovom prilikom pozivamo sve humane ljude da slede primer naše divne Jelene Karleuše i da svako da svoj doprinos koliko je u mogućnosti - napisali su iz ovog azila na Instagramu. 

Progovorila o novom dečku 

Jelena je priznala da trenutno nije zaljubljena, ali da ima nekoga.

- Mogu da kažem da postoji neko. Ali sve u svoje vreme... Duško i ja dugo nismo u tim muž-žena odnosima, odnosno više od pet godina i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio. Ne kažem da sam zaljubljena, ali zadovoljna jesam. Nisam neko ko blista zbog nekog drugog, ja blistam uglavnom kada sam zadovoljna sama sobom. To je najbolje rešenje svih ženskih problema, blistajte, drage dame, zbog sebe, ne zbog partnera jer jedino ste vi ta konstanta - iskrena je bila Jelena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading