Sloba radanović
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Folk pevač Sloba Radanović progovorio je o nedavnom skandalu koji se desio na proslavi Olimpijaca.

Naime, desilo se to da su pozvani brojni pevači i pevačice, a između njih i Đani, koji na kraju nije stigao ni da uzme mikrofon, nakon čega je opleo po svemu.

Radanović je otkrio da je to nedopustivo da se dešava, te da je svako zaslužio svojih pet minuta.

- Ne znam ko nije dozvolio, ali mislim da to ne može da se dešava. Tamo su svi došli sa ispoštuju te momke, svako je zaslužio svojih pet minuta. Đani je veliko ime i nije zaslužuo da ispraća goste. Znamo da on pravi ludačku atmosferu i da zakuca kad je bitno - prokomentarisao je Sloba.

"Nisam čistačica da pevam u sedam ujutru"

Folker Radiša Trajković Đani ne krije da ga je veoma pogodilo to što se sinoć nije latio mikrofona na proslavi sa olimpijcima, iako su ga uredno pozvali i on se odazvao pozivu.

On je svoje negodovanje prvom izrazio putem Instagrama, a potom se oglasio i za domaće medije, a naknadno je otkriveno da nije Radiša jedini koji je bio na slavlju, ali svoj blok pesama nije otpevao.

- Sve što sam želeo da kažem o tome napisao sam jutros. Znači, nije fer, šta sam ja trebao... Da u 7 ujutru pevam? Šta sam ja tu, čistačica? A došao sam prvi u 22h. Novak Đoković i ja smo prvi došli, niko nije bio od kolega, dakle prvi sam stigao - rekao je besno Đani.

Alo/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ljubica

21.08.2024 19:20

Svi ste vi samo zavidni, a ne vidim uopšte razlog, da bilo ko vredja žene, koje se trude da na pošten način zarade, za razliku od nekih od vas.

Ljubica

21.08.2024 19:37

Mislila sam na čistačice, kad sam rekla, da pošteno zaradjuju.