Milica Polskaja
Foto: Printscreen/Foto: Instagram/printscreen

Influenserka iz Niša, Milica Polskaja, koja je u braku sa milionerom iz Kazahstana, postala je majka po peti put pre više od mesec dana.

Nakon brzog oporavka, Milica je ubrzo napustila bolnicu, spakovala stvari i otputovala sa mužem u Dubai.

Javnost je ovaj njen potez razbesneo, te je mnogi osuđuju što je brže, bolje, napustila tek rođenu bebu i baškari se.

Milica Polskaja

Foto: Instagram

 

- "Kako te nije sramota da ostaviš tek rođeno dete", "Užas", "Nikakva si majka", "Bog ti je podario petoro dece, a ti ih ostavljaš sa dadiljama", "Ovo je nečuveno" - bili su brutalni komentara njenih pratilaca.

Ko je Milica Polskaja?

Milica je započela kao obična devojka iz Niša, studirajući na Pravnom fakultetu. Međutim, stvari su se promenile kada je dobila priliku da otputuje u Dubai tokom svoje treće godine studija, gde je radila kao hostesa i model.

Iako je njena popularnost na društvenim mrežama uglavnom povezana s luksuznim životnim stilom, jednom prilikom je privukla pažnju javnosti kada je otvoreno pričala o svojem intimnom životu, uključujući i detalje o vođenju ljubavi sa svojim suprugom.

Milica Polskaja je jednom prilikom otkrila detalje iz svog života koji su doveli do njene transformacije iz obične studentkinje na Pravnom fakultetu u influenserku sa luksuznim životnim stilom. 

Sve se promenilo kada je upoznala imućnog Kazahstanca, kog ne eksponira u javnosti. Nakon što su postali par, kasnije su se venčali i dobili petoro dece.

Porodica već godinama živi u kazahstanskom Almatiju, a Milica često deli detalje iz svog života na Instagramu - od luksuznih putovanja do trenutaka opuštanja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading