Toni i Dragana
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Vest da se folk zvezda Dragana Mirković razvodu od biznismena Tonija Bijelića, i to nakon 24 godine braka, koji je važio za jedan od stabilnijih na domaćoj javnoj sceni, sve je šokirala.

Dragana je nastavila da nastupa punom parom, a Toni se nakon razvoda malo opustio i uživa u samačkom životu, te je i veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram.

Bijelić je objavio fotografiju iz BiH, tokom obilaska Brda ukazanja, a otkrio je i ko mu pravi društvo.

Toni je nepoznatu žensku osobu nazvao sestrom, a napisao joj je i da je voli.

Toni Bijelić

Foto: Instagram

 

- Volim te sestro - napisao je on uz emotikone srca i označio je.

"Tri godine ne živimo pod istim krovom"

Dragana Mirković se, nakon što je vest o razvodu odjeknula u domaćim medijima, javno oglasila povodom svega.

- Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina - poručila je ona tada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading