Ema Radujko
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Ljuba Perućića već deceniju je na estradi, i poznat je po tome što izbegava javne konflikte sa kolegama.

Ipak, čini se da je pevač napravio presedan, te putem svojih društvenih mreža javno prozvao mlađu koleginicu Emu Radujko.

Naime, Perućica je objavio snimak sa Eminog nastupa i istakao da ne može da veruje da ljudi plaćaju da je slušaju. Posebno mu je zasmetalo to što je Ema tokom jednog od svojih nastupa zapevala pesmu Sinana Sakića "Ej, otkad sam se rodio", čije reči nije znala, a osim toga, uz smeh rekla da se šalila kada je odlučila da je peva. 

- Šalila sam se, ne brinite, vraćamo se na ono što volite - rekla je ona zbog čega je poznati folker burno odreagovao.

"Neko ovo plati i neko ide ovo da sluša. Šalila se", napisao je Ljuba.

Kako bismo detaljnije saznali šta o Emi misli Ljuba, kontaktirali smo ga, a on nam je objasnio da mu smeta što se u današnje vreme svako može nazvati pevačkom zvezdom.

"Skrnavi rad Sinana Sakića" 

Osim toga, Perućica je istakao da mu je posebno zasmetalo to što se mlada pevačica sa pesmom legendarnog Sakića.

- Ne bih dužio na tu temu jer sam stava da svako može i treba da radi šta želi. Situaciju o kojoj me pitate sam javno prokomentarisao jer se radi o legendarnom pevaču Sinanu Sakiću, i ne smatram da je u redu skrnaviti to što je ostavio iza sebe. Protiv devojke nemam ništa, ali ne može se nazivati našom koleginicom, i ne treba meštati babe i žabe - rekao nam je poznati pevač.

Podsetimo, influenserka i pevačica Ema Radujko postala je poznata po provokativnom oblačenju i fotografisanju, a sa samo sedamnaest godina je snimala spot za pesmu koju je javnost oštro osudila zbog neprikladne odeće koju u spotu nosi, ali i više nego provokativnih poza. Javnost je bila jasna i glasna da je njena pesma loš primer mladim devojkama, ali se atraktivna plavuša sa tim nije složila, te poručila da bi svet bio mnogo lepše mesto kada bi se devojke ugledale na nju koja je vredna, radna i uporna.

Osim toga, pevačica je više puta dospevala u žižu javnosti zbog interesantnog ljubavnog života. Nakon višemesečne ljubavne romanse sa fudbalerom i reprezentativcem Srbije, Urošem Račićem, pevačica je priznala da je veza doživela krah, kao i da uživa u svojoj slobodi i pažnji koju dobija od jačeg pola.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading