Haris, Melina
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Zorica Erić javno je isprozivala Harisa Džinovića, a pevačica je odlučila da tu nije kraj, te je iznela novu turu prljavog veša.

Iako nije napisala da je reč o Harisu Džinoviću, svi su zaključili da se radi o pevaču zbog njegove izjave "Ja sam kriv što sam davao", a nakon komentara da je izvređala kolegu, Erićeva je nastavila:

Zorica Erić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mogu da komentarišem bilo koga i bilo šta. Pa ako vam se ne sviđa, znate kako ide. Ne mogu da poštujem i uvažavam brkatog koji je na sve načine ispljuvao ženu sa kojom ima decu. To ne radi gospodin kakvim sam ga smatrala i tačka. Radile bih Maju Nikolić slušala kako arlauče - napisala je Zorica.

BRKATI JE ISPLJUVAO ŽENU SA KOJOM IMA DECU Pevačica se ne smiruje, ponovo udarila na Harisa Džinovića!

Printscreen

 

"ŠETAO JE PO PUBLICI I ZADRŽAVAO SE KOD DEVOJČICA"

Zorica je tvrdila da je Haris na nastupu prilazio izrazito mlađim devojkama, te otkrila šta se dešavalo u toku noći.

- Ja nisam imala problem sa njim. Prvo nisam mlada, imam četrdeset šest godina, ovo su u pitanju mlade devojke, mlade lepe devojke - rekla je, pa dodala: 

- Nisam bila prisutna. Devojke su kačile iskustva na stori, ceo Čačak je kačio. Nisam ni bila tamo, a ne bih ni išla. Neke moje drugarice i poznanici su kačili, pa me iznenadilo jer je on uvek držao do sebe, da uvek bude fin na bini, bar ono što sam primetila sa njegovih javnih nastupa. Sad me iznenadilo, šetao je po publici celu noć pa se sve nešto zadržavao kod ovih devojčica - rekla je Zorica. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading