Marija Šerifović doživela neprijatnost
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dušan Šerifović, stariji brat pevačice Marije Šerifović, preminuo je 2013. godine, u 42. godini, nakon dugogodišnje borbe sa teškom bolešću.

Marija je jednom prilikom otvoreno govorila o svom bratu, koji je bio iz prvog braka njihovog oca Rajka, i podelila emotivne trenutke koje su proizašle iz njegove smrti.

Dušan je bio ključna figura u životu Marije, pobednice Evrovizije 2007. Njegova rana smrt ostavila je dubok emotivni ožiljak na njoj i njenoj porodici.

Marija i Jovana

Foto: Ataimages

 

Kao dete, Dušanu je dijagnostikovana ozbiljna srčana bolest koja je zahtevala operaciju u Londonu. Nažalost, ni najkvalitetniji lekari nisu mogli da mu produže život.

Marija Šerifović je nedavno u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ podelila detalje o toj bolnoj tragediji.

- Dušan je bio moj brat iz Rajkovog prvog braka. On je bio jedna beskrajno dobra i posebna dušica - Potvrdila je da ga je mnogo volela i da je na njegovoj sahrani bio ogroman broj ljudi.

Marija Šerifović ima i mlađeg polubrata Danijela Pavlovića, sa kojim je u odličnim odnosima, a zajedno vode i školu pevanja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading