"VOLEO BIH DA DOŽIVIM..." Bora Čorba je Čačanima rekao svoju veliku želju!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Legendarni roker Bora Čorba (71) suočava se s ozbiljnim zdravstvenim problemima i trenutno je priključen na kiseonik, što je potvrdio njegov menadžer.

Iako se poslednji put pojavio u javnosti 1. jula na koncertu, njegovo zdravstveno stanje tada već nije bilo najbolje.

Uprkos tome, Bora je bio veoma aktivan na muzičkoj sceni, a jedan od njegovih zapaženijih nastupa bio je u martu 2023. godine u rodnom Čačku.

Tada je u intervjuu istakao jednu veliku želju koju bi voleo da mu ispune za života.

- Rođen sam u Čačku i bio sam veoma uzbuđen kada sam prošle godine dobio priznanje počasnog građanina. Ja sam Čačanin na privremenom radu tamo negde napolju, svi mi koji smo van Čačka jednog dana ćemo se vratiti na padine Jelice da ostanemo zastalno u Čačku - rekao je Bora za "Ozzon press", pa je istakao da je upoznat sa namerama čelnika grada čačka da neka od ulica ili deo ovo grada dobije ime po njemu:

- To priznanje obično daju posthumno, a meni to posthumno ne znači mnogo, jer neću znati. Voleo bih da doživim tako nešto u Čačku. Doduše, imam nešto slično u beogradskom Zoološkom vrtu, tamo postoji staza koja se zove Borino sokače.

Podsetimo, muzičar ima problema sa plućima, a njegovo stanje se znatno pogoršalo. Frontmen "Riblje čorbe" pre tri dana je zadržan u bolnici u Ljubljani zbog problema sa plučima.

- Bora je u bolnici, za 24 sata znaćemo sve. Za sada samo imamo informaciju da je u pitanju jaku upala pluća, porodica je o svemu obaveštena - rekao je tada Bane Obradović, menadžer grupe.

Naime, na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe "Riblja čorba" izdato je saopštenje o njegovom zdravstvenom stanju.

- Dragi prijatelji, usled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima.

Alo! / Telegraf

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading