Rada Manojlović
Foto: Alo/Printscreen

Rada Manojlović je jedna od retkih pevačica koja pruža punu podršku reperu Dragomiru Despiću, poznatijem kao Desingerica, i veruje da će on za nju napisati pesmu koja će postati pravi hit.

Dok mnoge njene kolege kritikuju Desingericu zbog njegovog kontroverznog ponašanja na nastupima, gde je poznat po tome što pljuje publiku i udara ih patikom, Rada ga javno hvali i najavljuje njihovu buduću saradnju.

- Desingericu sam već pitala za saradnju i on je oduševljeno prihvatio! Rado ću s njim snimiti duet. On samo pravi medijsku famu, ali je privatno kulturan, divan, normalan dečko! Nikad ga nisam čula da je van kamera opsovao ili rekao nešto ružno. O Dragomiru mislim sve najlepše, imam poštovanje prema njegovom radu. Originalan je i publici se to dopada - priča Rada.

Zgodna pevačica je spremna da eksperimentiše s novim muzičkim pravcima, ali samo kad je reč o duetu sa Desingericom.

- Desingerica je trenutno prezauzet, nastupa svaki dan. Sigurna sam da će mi raditi pesmu kada nam se poklope termini. Ne želim da ga silim i vučem za rukav. Ukoliko misli da bi mogao za sebe da izvuče neku deonicu u toj pesmi, a sigurno će moći, rado ću ga pozvati da mi se priključi. Uvek sam raspoložena za novi pravac, za eksperiment, ali ne baš sa svim pesmama - rekla je Manojlovićeva za Hajp.

Inače, Rada je priznala da Desingerica nije prvi predstavnik novog, modernog muzičkog pravca s kojim je pokušala da ostvari saradnju.

- Svojevremeno sam jurila Cobija za jednu pesmu. Njega čovek ne može da uhvati ni za početak ni za kraj, pa sam odustala - rekla je Rada.

Ni Desingerica ne krije da poštuje i ceni folkerku. Reper je izjavio da je izvesno da će Manojlovićevoj ispuniti želju.

- Uradio bih Radi pesmu poput one "Balkanac", taj neki gas. Rada je tražila da se u pesmi ne spominje droga, ali biće neke lake d**gice. Bajo, ili si cava ili nisi! - kazao je Despić u svom stilu. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading