Radoš
Foto: Alo/Foto: Alo!/Vladimir Marković

Glumac Radoš Bajić otkrio je da je, dok su trajale Olimpijske igre, po treći put preležao koronu.

Kako je naveo, to mu je pružilo priliku da pažljivo prati sve nastupe srpskih sportista u Parizu.

Povodom proslave stogodišnjice Radio Beograda, organizovan je koktel ispred zgrade RTS-a.

Na događaju su se okupile brojne javne ličnosti, uključujući i Radoša Bajića, koji je pred pripadnicima sedme sile podelio ovu informaciju.

- Pratio sam Olimpijske igre. Moram da priznam, kada smo prvi put 2021. dobijali koronu, to su bile udarne vesti, ja sam tada ležao koronu 17 dana i bilo je kritično, u međuvremenu sam imao još jednom koronu, ali sam upravo za vreme Olimpijskih igara imao još jednom imao koronu. Hvala Bogu sve je prošlo dobro, ali sam tada bio u izolaciji i bio sam u prilici da gledam apsolutno sve prenose. Ponosan sam, čestitam svim našim sportistima, ovim divnim sportistima koji su osvojili medalje, počev od Novaka do ostalih. Sa velikim simpatijama sam pratio i tu malu Topićevu i tu tragediju sa povredama. Žao mi je što se Ivana Španović oprostila od svoje karijere na takav način, ona je bila veličanstvena. Srpski narod može biti ponosan - rekao je Radoš Bajić, pa otkrio kakvog je sada zdravstvenog stanja.

- Sada je sve u redu sa zdravljem. Moj otac je živeo preko 90 godina, tako da imam još 20 sigurno - istakao je glumac za Telegraf.rs

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading