Gastoz
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Nenad Marinković Gastoz proveo je više od dva meseca u zatvoru u Aziji, a sada je za domaće medije otkrio nešto više o tome.

Naime, Gastoz je na samom početku razgovora otkrio šta misli o kontroverznom reperu Dragomiru Despiću - Desingerici.

- Što se tiče tih nastupa, dečko je odvalio. On je krcat, brate, pun. To ljudi vole, šta ja sad da radim - rekao je Mairnković te ​se dotakao i toga što Desinger “pravi šejkove na bini”.

Nenad Marinković

Printscreen

 

- Nisam još bio na njegovom nastupu. Nekako nikako da se namesti da odem jer i mene interesuje šta on to radi. Vidim ja da pravi šejkove ljudima po glavama… Takav baš šejk ne bih popio - rekao je on i prokomentarisao to što javnost žestoko osuđuje postupak repera.

- Nisu to deca nego punoletni adolescenti. Ako je njima fetiš da im on gura palac u usta… To je vrsta fetiša. On je možda njima otvorio vidike. Možda kući jedni drugima ližu palčeve… Ne znam šta rade, brate - odgovorio je Gastoz u svom stilu za Hajp.

Rada Manojlović želi da joj Desingerica napiše hit

Rada Manojlović je jedna od retkih pevačica koja pruža punu podršku reperu Dragomiru Despiću, poznatijem kao Desingerica, i veruje da će on za nju napisati pesmu koja će postati pravi hit.

Desingerica

Foto: Tvitter

 

Dok mnoge njene kolege kritikuju Desingericu zbog njegovog kontroverznog ponašanja na nastupima, gde je poznat po tome što pljuje publiku i udara ih patikom, Rada ga javno hvali i najavljuje njihovu buduću saradnju, a više o svemu tome možete pročitati ovde

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading