Hana Hadžiavdagić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Influenserka Hana Hadžiavdagić, poreklom iz Bosne i Hercegovine, posetila je juče Gimnaziju u Sanskom Mostu, mesto gde se desio stravičan masakr.

Život su izgubili direktor škole Nijaz Halilović, sekretarica Nisveta Kljunić i profesorka engleskog jezika Gordana Midžan, a Hana je u znak sećanja položila cveće

Influenserka se, nakon što je odala počast žrtvama, oglasila na društvenoj mreži Instagram, kivna zbog trenutne situacije u Sarajevu, budući da se tada održavao festival u tom gradu.

 

 

- Moja ljudska dužnost bila je da danas iz Zagreba odem u Sanski Most i pružim mrvicu utehe porodici tragično nastradalih prosvetnih radnika. Nema tu nikakvih poena jer se politikom ne bavim, nema tu nikakve koristi jer moje srce je čisto… Ovaj mali srećni grad u BiH zavijen je u crno dok njegov glavni grad, njegov stariji brat slavi. Oprostite mi ali ja nisam takav lik. Ja drugačije ne mogu i ne znam živeti - napisala je Hana u opisu snimka koji je objavila na Instagramu.

Podsetimo, tragičan događaj u Opštoj gimnaziji Sanski Most dogodio se kada je domar Mehmed Vukalić upao na školski sastanak i otvorio vatru iz automatske puške, usled čega su poginuli pomenuti prosvetni radnici.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading