Milan Stanković
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Rada Manojlović započela je romantičnu vezu sa Milanom Stankovićem tokom takmičenja u "Zvezdama Granda".

Njihova ljubav bila je tinejdžerska, ali su i danas ostali bliski prijatelji koji se međusobno vole i poštuju.

Milan se pre nekoliko godina povukao sa scene i posvetio crkvenom životu, pa se o njegovoj privatnosti zna vrlo malo, osim da redovno obilazi crkve i manastire.

Iako se retko oglašava na društvenim mrežama, Milan je napravio izuzetak i na svom Instagram storiju pružio podršku Radi povodom njene nove pesme.

Naime, Milan je dodao snimak Radine pesme i uz to samo stavio stiker krune i time stavio do znanja da je ona za njega kraljica.

Inače, godinama unazad kruže glasine da Milan Stanković planira u potpunosti da se posveti duhovnom životu, a Manojlovićeva je jednom prilikom otkrila da ne bi želela da se to desi.

 - Potrudiću se da on ne ispuni tu svoju želju. Odlično ga poznajem i bolje od njega znam šta je dobro za njega. Milan mi je objasnio da ljudi iz manastira ne vole kada ja pričam o njemu i svemu tome, ali ja sam medijum između njega i novinara. Volela bih da Milan nađe kompromis između pevanja i manastira. U redu je da u manastir ide turistički, na neki odmor, piknik, na desetak dana i da se vrati. Ja hoću da bude po mom, jer neću da idem u manastir da bih ga videla. Ne bih mogla da podnesem da Milana izgubim u tom smislu - rekla je Manojlovićeva u emisiji "Estradanje".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading