"POSTOJE STVARI ZA KOJIM ŽALIM" Evo gde danas žive i čime se bave deca Bore Đorđevića!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Poznati roker i frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević, zbog ozbiljnog zdravstvenog stanja hospitalizovan je u Sloveniji, gde i inače živi.

Bora je bio u braku sa Draganom Đorđević više od 30 godina.

Njihova ljubavna priča započela je još u srednjoj školi, a iz braka su dobili sina Borisa. Dragana je iz prethodnog braka imala ćerku Tamaru, koju je Bora prihvatio kao svoje dete.

Nažalost, njihov brak se završio 2007. godine, a samo mesec dana kasnije, Dragana je tragično okončala svoj život. Ovaj događaj duboko je potresao porodicu. Pričalo se da je godinama patila od depresije, a te kobne večeri navodno je uzela veliku dozu antidepresiva i alkohola.

Dve godine kasnije, Bora je ponovo oženio sa 26 godina mlađom Aleksandrom Savić, ali brak je nakon 4 godine propao.

Treći put se ženi sa Dubravkom Milatović, koja je od njega mlađa čak 28 godina.

Dubravka Milaković

Printscreen

 

Bora se zbog supruge preselio u Ljubljanu. Jednom prilikom je svojim Čačanima kroz pesmu rekao sledeće:

"Moje telo pošaljite u Čačak, u Srbiju, U Ljubljani ostavite Srce, neka bude tu. Ne trošite džabe pare, Nisam tol'ko važan lik"

Gde se nalaze deca Bore Đorđevića

Bora je malo pričao o svojoj deci, dok se oni skoro nikad nisu eksponirali u javnosti. Ipak, pre par godina Story.rs je objavio da Tamara predaje u školi i da je pre nekoliko godina Bori podarila prvo unuče, a Boris živi daleko od grada, na Rudniku.

"Moj sin na obroncima Suvobora uzgaja žalfiju i drugo lekovito bilje, pobegao je iz ove džungle i vrlo dobro se oseća na planini. Kad god imam vremena, odlazim tamo, Boris mi se i dalje poverava i obraća mi se sa „ćale“, „brate“. Mislim da to dovoljno govori koliko smo bliski," naveo je Bora koji kaže da je ovo njegova neprežaljena želja:

"Postoje stvari za kojima žalim, a pre svega što nemam više dece."

Alo! / Story.rs

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading