Melina Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Modna kreatorka Melina Džinović preselila se iz Beograda na Azurnu obalu, tvrde domaći mediji. 

Nakon burnog i medijski ispraćenog kraha braka od čuvenog pevača Harisa Džinovića, Melina sada uživa na Azurnoj obali, a tamo je išla i u aprilu, u jeku razvoda.

Mesecima je krila od javnosti da planira selidbu daleko od Srbije, a još proletos je tražila idealan stan u Monaku.

Melina Džinović

Foto: Ataimages

 

Potraga za stanom je potrajala, pa je gotovo svakodnevno razgledala nekretnine, a o njenom boravku u pomenutoj zemlji naširoko se pisalo pre nekoliko meseci.

Ona je i ranije isticala koliko voli da odlazi u Monako, a sad tu i živi.

- Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Videli ste i sami, nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi... - rekao je navodno dobro upućen izvor za "Blic".

Kreatorka napustila Srbiju, a Alo! otkriva sve o dve godine starijem biznismenu!

Modna kreatorka Melina Galić, koja je nedavno završila više od dve decenije dugu vezu sa pevačem Harisom Džinovićem, sada je u centru medijske pažnje zbog svog privatnog života.

Kao bomba odjeknula je vest da se Melina preselila na Azurnu obalu, a kako tvrde domaći mediji, modna kreatorka već mesec dana uživa na Azurnoj obali ili ti Francuskoj rivijeri.

Ipak, kako smo ranije pisali, Melina već nešto više od pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom, otkrio je izvor za naš portal, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading