Jelena KArleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Hrvatska pevačica Severina Vučković zadržana je u nedelju veče na granici Srbije.

Prema saznanjima domaćih medija, srpska policija je sprovela redovnu proceduru, koja se primenjuje na sve osobe koje svojim izjavama ili ponašanjem privuku pažnju državnih organa.

Nakon razgovora sa nadležnim organima, Severini je dozvoljen ulazak u Srbiju, međutim ona je ipak odlučila da se vrati u Hrvatsku. 

Severina

Foto: Printscreen/instagram

 

Tim povodom oglasila se pop diva Jelena Karleuša, te je otkrila da li smatra da bi Severini trebalo zabraniti ulazak u Srbiju.

- Ko još tu bolesnicu zove ovde da peva? Verovatno neko bez obraza kao i ona. Žena slavi proterivanje pola miliona hrvatskih građana srpskog porekla iz Hrvatske kao oslobođenje! Oslobađanje od čega? Od jednog naroda? To se u stručnoj terminologiji zove genocid. Primitivizam, fašizam i mržnja koju javno izgovara moraju da se kazne, ali ne zabranom jer nisam za zabrane. Svaki put kada bi pokušala da uđe u ovu zemlju, čiji narod naziva genocidnim, morala bi da potpiše papir na kom bi pisalo da se izvinjava. Ne postoji genocidan narod, ne postoji loš narod, postoje samo loši pojedinci koji moraju da snose posledice za sejanje mržnje. Dosta je bilo zla - poručila je Jelena Karleuša za Informer.

Severina Jelena

Foto: Ilustracija

 

Podsetimo, Severina je na srpskoj granici zadržana četiri sata, a više o tome možete pročitati ovde

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Slavica

26.08.2024 14:27

Jeco 100 posto si u pravo.Šta će taj ološ ovde.Sirota samo ovde može da zaradi da se prehrani.Ne može više ni pornić da snima matora je.

Zoka

26.08.2024 14:40

Tako je Jelena svi pljuju po Srbiji što dolaze kad im nije dobro

zora

26.08.2024 17:28

Neke pevaljke su za manje uvrede zabranjene pa nevidim zasto i ona nebi bila. Definitivno joj zabraniti ulaz u Srbiju pa neka zaradjuje novac u svojoj lijepoj gde se slavi genocid.

Boris

28.08.2024 01:42

Gospodjo Karleusa mislio sam da ti nikada necu kazati svaka cast verovatno sam imao pogresno misljenje.