Severina Vučković
Foto: Printscreen/Foto: Screenshot/hrt

Hrvatska pevačica Severina Vučković zadržana je u nedelju veče na granici Srbije.

Vest o tome odjeknula je kao bomba, te je mnoge "naterala" da se prisete pevacičinih bivših romansi.

Severina Vučković

Foto: AtaImages

 

Tako se na društvenim mrežama pojavila fotografija s naslovne strane "TV Revije" iz 1996. godine na kojoj je folker Dragan Kojić Keba pozirao sa svojom porodicom, suprugom Oljom, ćerkom Natašom i sinom Igorom.

U tom trenutku, bivši suprug Severine Vučković imao je devet, a ona 24 godine.

- "Vidi bivšeg Severininog muža" - bio je jedan od komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

- "Severina je tada bila na vrhuncu karijere, a Keba je snimio pesmu sa Ekstra Nenom, Anom Bekutom i Slavkom Banjcem" - napisao je drugi korisnik Instagrama.

- "Mali Keba je ovde bio Severinin budući muž, a buduća mlada te iste godine već imala pozamašnu kilometražu" - prokomentarisao je treći.

Severina i Igor su bili u braku šest godina, a posle razvoda nijedno ni drugo nikada nisu ispričali zašto su stavili tačku na ljubav.

Brutalno oglašavanje Karleuše nakon vesti da je Severina zadržana

- Ko još tu bolesnicu zove ovde da peva? Verovatno neko bez obraza kao i ona. Žena slavi proterivanje pola miliona hrvatskih građana srpskog porekla iz Hrvatske kao oslobođenje! Oslobađanje od čega? Od jednog naroda? To se u stručnoj terminologiji zove genocid. Primitivizam, fašizam i mržnja koju javno izgovara moraju da se kazne, ali ne zabranom jer nisam za zabrane. Svaki put kada bi pokušala da uđe u ovu zemlju, čiji narod naziva genocidnim, morala bi da potpiše papir na kom bi pisalo da se izvinjava. Ne postoji genocidan narod, ne postoji loš narod, postoje samo loši pojedinci koji moraju da snose posledice za sejanje mržnje. Dosta je bilo zla - poručila je Jelena Karleuša za Informer.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading