Promo
Foto: Promo/Promo

Nikola Rokvić, koji je nedavno bio na hodočašću do manastira Svetog Nektarija Eginskog, prikupio je preko 40 miliona dinara za pomoć onkološkim centrima u Srbiji.

Naime, Nikola je sada saopštio da je aparat, namenjen dijagnostikovanju kancera mozga, stigao u Srbiju. 

- Dragi ljudi, samo da vas obavestim da je aparat za dečju onkologiju u Nišu stigao u Srbiju. Sledeće nedelje ćemo ga dostaviti Kliničkom centru u Nišu. Aparat za Beograd je još u procesu uvoza, vrlo brzo će i on stići - saopštio je Nikola, pa otkrio da uskoro počinje i renoviranje dečijeg dela pedijatrijske onkologije u Beogradu.

- I ceo projekat za renoviranje dela dečje onkologije u Beogradu je zavšen i vrlo uskoro kreću radovi. Divne vesti, tako da idemo dalje - rekao je sa osmehom Nikola, ali lepim vestima tu nije kraj.

- Pošto smo prikupili još dodatnih sredstava, obavestićemo vas kojoj ustanovi ćemo obezbediti potrebnu aparaturu. Radujmo se! - objavio je naš Rokvić na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Nikola Rokvić je nedavno išao peške iz Beograda do Egine kako bi prikupio novac za dečiju onkologiju. Po povratku u Srbiju, on je za "Blic" otkrio detalje putovanja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading