Severina
Foto: Privatna arhiva/Foto: RTV HRT 1

Sverina Vučković nastupila je prošle godine sa hrvatskom grupom "Let 3", a veruje se da posle nastupa veću sramotu nije doživela.

Naime, Severina je tokom nastupa u ruci  nosila veliki plišani čekić, aludirajući tada na suđenje na kojem se godinama bori sa bivšim partnerom Milanom Popovićem oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. 

Međutim, jedna stvar koja je sve ostavila u šoku tada jeste trenutak kada jedan od voditelja prilazi Severini, noseći jaje u ruci i govori joj: 

- Moram ti reći nešto. Ja mislim da tebi držanje jaja puno bolje stoji od mene - rekao je mladić, a pevačica je ostala šoku.

Na mrežama je snimak postao viralan, a svi prepričavaju Severinin izraz lica dok je slušala reči koje je mladić izgovarao. 

- Severina doživela blam veka - stajalo je u opisu pomenutog snimka. 

Severina navodno ispitivala policajce na srpskoj granici!

Hrvatska pevačica Severina Vučković zadržana je u nedelju veče na granici Srbije.

Prema saznanjima domaćih medija, srpska policija je sprovela redovnu proceduru, koja se primenjuje na sve osobe koje svojim izjavama ili ponašanjem privuku pažnju državnih organa.

Severina Vučković

Foto: Screenshot/hrt

 

Nakon razgovora sa nadležnim organima, Severini je dozvoljen ulazak u Srbiju, međutim ona je ipak odlučila da se vrati u Hrvatsku, a kako se dalje odvijala situacija možete pročitati ovde

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading