U OGROMNU PALATU ŽELJKA MITROVIĆA STIGLO IZNENAĐENJE! Jedini ovo ima na svetu, šok oglašavanje: "U hram svetog Žeksa!"
Printscreen Pink

Dok se nova sezona Elite i Farme bliži, Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink televizije, ponovo je zaintrigirao javnost svojom objavom.

Nedavno je, tokom luksuznog odmora na Azurnoj obali, odlučio da sebi priušti jedinstven suvenir – jedno od najstarijih stabala masline u Evropi.

Mitrović je sada na svom Instagram profilu objavio da je ovo drevno drvo stiglo u Srbiju, tačnije u njegov dvorac na Dedinju.

- Do dva sata jutros sam bio na probi predstave “Lu” u mom Teatru Odeon, a neposredno pred Odeon sam ušnirao informativni program na tv Red i tv Narodna, a od pola pet jutros sam organizovao “Odbor za doček”, koji je sačinio protokol za dobrodošlicu i smeštaj “Žeksovog stabla”, na mesto gde će provesti narednih deset hiljada godina. Nisam mogao da propustim priliku da budem prvi koji će “pošaškoljiti ovo predivno zeleno biče”. Ovo najstarije drvo u Evropi , staro 1044 godine, danas 26. avgusta, 2024. godine je presadjeno u “Hram Svetog Žeksa” u Beogradu! - napisao je Mitrović na pomenutoj mreži, pa dodao:

- Ipak je Sveti Žeks jutros nešto posle 5 sati ujutru, uspeo da prvi pošaškolji ovo “Sveto Žeksovo Stablo” koje je zasadio lično Nemačko-Rimski imperator Otto II. Zanimljivo je da je cela dinastija Ottonian više verovala ovom čarobnom drvetu nego svim rimskim legijama!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading