Severina
Foto: Shutterstock/Foto: Ilustracija

Hrvatska pevačica Severina Vučković, poznata po brojnim izjavama protiv Srbije, privedena je na našoj granici na informativni razgovor. 

Prema informacijama, srpska policija je sprovela redovnu proceduru, kao i za sve osobe čije izjave naši državni organi procene kao sporne.

Nakon razgovora sa nadležnim organima, Severini je dozvoljen ulazak u Srbiju, međutim ona je ipak odlučila da se vrati u Hrvatsku, ali tu nije kraj.

Severina je udarila na vlast u našoj zemlji, ali ova njena skandalozna izjava izazvala je negodovanje i kod Hrvata, koji je žestoko urnišu na mrežama.

Oni smatraju da je Severina poslednja osoba koja bilo kome može da morališe i da otkriva svoje mišljenje o bilo čemu, a nizale su se i druge uvrede.

- "Javila se moralna vertikala da podučava narod", "Nisu je pustili u otadžbinu, pa sad sledi protestni koncert", "Apelujem na Vučica da pusti ovu baba-devojku u zemlju da klinci imaju šta da prangijaju za 18. rođendan", "To ni klinci ne bi **rinđali" - bili su samo neki od komentara na mrežama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Jkp

26.08.2024 17:51

Jednom da se Srbi i Hrvati sloze oko necega.

Rada

26.08.2024 18:46

Neka, neka, ona je vaša, neka je prangijaju vasi klinci, naši klinci ipak vode računa o tome, tako nisko nisu pali.