Severina Vučković
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Hrvatska pevačica Severina Vučković, poznata po brojnim izjavama protiv Srbije, privedena je na našoj granici na informativni razgovor. 

Prema informacijama, srpska policija je sprovela redovnu proceduru, kao i za sve osobe čije izjave naši državni organi procene kao sporne.

Pop zvezda Jelena Karleuša žestoko je oplela po Severini i poručila joj "zbogom", a sada se oglasio i direktor Hajp produkcije, producent Saša Mirković.

On je putem društvene mreže Instagram osuo rafal po Severini, za koju je istakao da je postala poznata nakon po*no filma.

Saša Mirković

Foto: Instagram

 

- Gledam ove statuse "dame" sa jahte (postala popularna nakon tog filmića), koja je u širim krugovima poznata kao Seve. Posle napada na patrijarha Porfirija, prebila je svoju sestru, a sad je ostrvila i na Vučica. Ima li neko da kaže ovoj ženi da joj niko nije kriv što su je (posle jahte), oženila i ostavila oba muža Srbina. Nije joj niko od napadnutih kriv zbog toga, da bi ona vređala sve zvaničnike! Zovem odmah Kojiće i Milana da se ostave ćorava posla i da je prigrle nazad, da ne bi bila večita "žrtva". P.S. Ona ako neće da dođe u Srbiju zbog Vučića, neka dođe zbog svoje rodbine koja tu vekovima živi, siguran sam da joj niko neće braniti! - bio je brutalan i iskren Saša.

Severinu vređaju i Hrvati

Nakon razgovora sa nadležnim organima, Severini je dozvoljen ulazak u Srbiju, međutim ona je ipak odlučila da se vrati u Hrvatsku, ali tu nije kraj.

Severina je udarila na vlast u našoj zemlji, ali ova njena skandalozna izjava izazvala je negodovanje i kod Hrvata, koji je žestoko urnišu na mrežama.

Oni smatraju da je Severina poslednja osoba koja bilo kome može da morališe i da otkriva svoje mišljenje o bilo čemu, a nizale su se i druge uvrede.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading