Jelena Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Haos ne prestaje nakon što je pevačica Severina Vučković zadržana na našoj granici na informativni razgovor. 

Srpska policija je sprovela redovnu proceduru, kao i za sve osobe čije izjave naši državni organi procene kao sporne, a Severina se, nakon iste, svojevoljno vratila u Hrvatsku, iako joj je odobren ulazak u Srbiju, da bi potom skandaloznim izjava osula paljbu po našoj vlasti i Vučicu.

Pevačica Ana Đurić Konstrakta pružila joj je podršku, nakon čega se oglasila Karleuša, koja je zapenila od besa jer srpska pevačica pruža podršku osobi koja udara na nas.

Jelena Karleuša

Foto: Instagram

 

- Predstavnice Srbije na Eurosongu, ne podržavaj neprijatelje svog naroda. Ne postoji opravdanje za to - bila je jasna Jelena na Instagramu.

Severinu vređaju i Hrvati

Nakon razgovora sa nadležnim organima, Severini je dozvoljen ulazak u Srbiju, međutim ona je ipak odlučila da se vrati u Hrvatsku, ali tu nije kraj.

Severina je udarila na vlast u našoj zemlji, ali ova njena skandalozna izjava izazvala je negodovanje i kod Hrvata, koji je žestoko urnišu na mrežama.

Oni smatraju da je Severina poslednja osoba koja bilo kome može da morališe i da otkriva svoje mišljenje o bilo čemu, a nizale su se i druge uvrede.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dalibor

26.08.2024 19:47

Da li će nam kao genocid prikačiti i to što ovi naši"momci" toliko razvlače ovu Severinu.

Ггггггх

26.08.2024 22:24

Браво Јелена за изјаву о Северини. Још једном браво