Severina Vučković
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Haos ne prestaje nakon što je pevačica Severina Vučković zadržana na našoj granici na informativni razgovor. 

Srpska policija je sprovela redovnu proceduru, kao i za sve osobe čije izjave naši državni organi procene kao sporne, a Severina se, nakon iste, svojevoljno vratila u Hrvatsku, iako joj je odobren ulazak u Srbiju, da bi potom skandaloznim izjava osula paljbu po našoj vlasti i Vučicu.

Sada se oglasila još jedna pevačica koja je zbog svojih sramnih postupaka i veličanja "velike Albanije" navukla na sebe gnev Srba, te joj je zbog toga i zabranjen ulazak u našu zemlju, Selma Bajrami.

Selma Bajrami

Foto: Printscreen Face TV

 

- Ne želim puno o tome pričati jer je proces još uvek u toku. Mogu samo reći da je prva žalba odbijena, te da je navedeno da ja ugrožavam bezbednost Srbije i njenih građana. Sada smo uložili drugu žalbu - rekla je Selma, a potom je prokomentarisala i Severinin slučaj.

- Svaka joj čast, mene su držali pet sati u međuzoni i naređeno mi je da se prvim avionom vratim u Beč, a mislila sam da neće ići tako daleko. Smatram da nam je namešten linč, smatram da nikom ne bi nigde trebalo da zabrane ulazak, muzika i politika se ne bi trebale mešati - pravdala se Selma, kao da region nije obišao snimak sa KiM, na kom se jasno vidi šta radi pevačica.

Selma Bajrami

Facebook

 

Selma smatra da im je i velika nepravda načinjena, iako su samo i isključivo one krivci zbog svega što se trenutno dešava.

- Apsurd je ovo što se deševa svima nama. Nikada ničim nisam ugrozila Srbiju, imam tamo fanove i prijatelje i smatram da mi je učinjena velika nepravda - zaključila je za Klix.ba.

Karleuša napala Konstraktu što je Severini pružila podršku

Pevačica Ana Đurić Konstrakta pružila joj je podršku, nakon čega se oglasila Karleuša, koja je zapenila od besa jer srpska pevačica pruža podršku osobi koja udara na nas.

Jelena Karleuša

Foto: Instagram

 

- Predstavnice Srbije na Eurosongu, ne podržavaj neprijatelje svog naroda. Ne postoji opravdanje za to - bila je jasna Jelena na Instagramu.

Severinu vređaju i Hrvati

Nakon razgovora sa nadležnim organima, Severini je dozvoljen ulazak u Srbiju, međutim ona je ipak odlučila da se vrati u Hrvatsku, ali tu nije kraj.

Severina je udarila na vlast u našoj zemlji, ali ova njena skandalozna izjava izazvala je negodovanje i kod Hrvata, koji je žestoko urnišu na mrežama.

Oni smatraju da je Severina poslednja osoba koja bilo kome može da morališe i da otkriva svoje mišljenje o bilo čemu, a nizale su se i druge uvrede.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vesna

27.08.2024 00:12

Ovim dvema klosarkama tteba zavbraniti zauvek ulazak u Srbiju