Jelena i Duško
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pop zvezda Jelena Karleuša ovog leta radi punom parom i puni trgove širom Srbije.

Dok Jelena nastupa, ćerke pevačice i fudbalera Duška Tošića vreme provode sa tatom, a Nika je sada objavila njihovu zajedničku fotografiju sa stadiona "Santjago Bernabeu", koja je sve oduševila.

Jelena je kratko prokomentarisala pomenutu fotku, što je izazvalo veliku pažnju.

Nika

Foto: Instagram

 

- Mamina! - kratko je napisala Jelena.

Jelena se razvodi od Duška

Karleuša je trenutno u fazi sporazumnog razvoda od Duška, a sada je otkrila više detalja. 

- Ja se još uvek nisam razvela od Duska, čitav taj proces ide jako sporo. Mi smo u procesu sporazumnog razvoda i nadam se da se uskoro sve to rešiti. Zvanično smo još uvek u braku. On je otac moje dece i o njemu ću zauvek sve najbolje da govorim. Zbog Atine i Nike bih za njega skočila i u vatru, ali ja prema njemu više nemam nikakve emocije, najpre zbog toga što su se među nama izdešavale strašne stvari - rekla je Karleuša, a potom dodala:

- Volela sam da od medija krijem pravu situaciju, svakako da nije sve bilo tako idilično. Trudila sam se da pokažem samo najbolje od mog braka, ali i od Duška. Pokušala sam da spasim brak, ali to je bilo nemoguće jer mene Duško nikada nije voleo onako kako ja zaslužujem.

"Imovinu ostavljamo našoj deci"

- Za mene je to primitivizam. Sve što imamo Duško i ja pripada našoj deci, našim ćerkama. Kome bi drugo. Ljudi su pričali svašta, pa čak i da se ne razvodimo zbog imovine, da neko nekom ne da razvod zbog vila i kuća. Sve ide na decu, a to preporučujem svim ženama - rekla je Jelena za Informer.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading