ČOLA PRODAO VILU NA KOŠUTNJAKU ZA MILION EVRA! Otkriveno zašto je pevač morao hitno da se iseli
Foto: ATA Images

Zdravko Čolić, jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, prodao je svoju porodičnu kuću na Košutnjaku za više od milion evra.

Vest o prodaji brzo je odjeknula, ali gde se Čola sa svojom porodicom preselio, ostaje tajna koju zna samo najbliži krug prijatelja.

Pre prodaje ove nekretnine, Čolić je živeo na Dedinju, a zatim se preselio u vilu u mirnom delu Beograda, blizu Banovog brda.

Odluka o promeni životnog prostora usledila je zbog brojnih obožavalaca koji su često dolazili do njegovih vrata, želeći da se upoznaju i fotografišu s njim, što je trajalo godinama.

- Čola jeste velika zvezda, ali živi život kao svaki drugi građanin. Miran, tih, porodičan i jednostavan. Još za vreme korone je razmišljao da proda kuću i to je nedavno i realizovao. Želeo je da promeni sredinu i, čim je rekao prijateljima da ima nameru da se seli, kupca je brzo našao. Doduše, prethodnih godina je u više navrata imao ponude za kuću, ali to je učinio tek kad je on smatrao da je pravi trenutak. Čola vodi računa o svemu. Iako ga poznajem, ovoga puta nisam upućen u to gde se preselio. Sada ide lepo vreme, boraviće ili u Bosni i Hercegovini, ili negde na primorju - rekao je jednom prilikom sagovornik za "Kurir" .

Njegova vila, koju je brzo i lako prodao, okružena je zelenilom, a ispred nje je veliko dvorište sa dve kapije i pod visokim merama bezbednosti, što on nikad nije isticao u javnosti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading