MAJKA MI JE REKLA "E NEKA TE JE UDARIO" Naša glumica progovorila o paklu kroz koji je prošla u braku
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Naša glumica Nada Blam iza sebe ima jedan brak, u kojem je dobila ćerku Saru, a koji je okončan kada je od tadašnjeg supruga doživela porodično nasilje.

Naime, Nada je jednom prilikom otvoreno govorila o ovom incidentu, te navela da je tada iste sekunde spakovala kofere i ostavila muža.

- Znate kako, ljudi puno lažu. Lažem verojatno i ja, ali u životu je najbitnije suočavanje s istinom. Međutim, ako istinu kažeš drugome koji se nije suočio sa sobom, to je onda incident. Dogodila se ta neka svađa u kući s mojim tadašnjim suprugom, a završila se tako što me je on udario, zbog čega sam ga odmah ostavila - ispričala je svojevremeno Nada u emisiji "Magazin IN".

Ono što je još dodatno povredilo glumicu jeste reakcija njene majke od koje je tražila pomoć nakon nasilja.

 

Nada je istakla da je bila veoma hrabra u toj situaciji.

- Rekla mi je "E, neka te je udario". Nisam pristajala na trgovinu i kompromise. Bilo mi je lakše svako drugo mučenje osim tog u braku. Opet, reći da više ne želiš da budeš tu je za mene bilo kao da se uvežeš bombama, to je toliko teško i smrtonosno. To je toliko opasno i retko, jer žene trpe zato što nemaju izbora. Ja nisam imala baš naročit izbor, bila sam dosta hrabra, to sada znam, i to je takođe posledica velikih emocija - rekla je glumica tada.

Ćerka naše proslavljene glumice Nade Blam, Sara Blam Bradić, krvnički je pretučena pre osam godina

Do nesreće je došlo u jednom beogradskom klubu, a počinilac ovog dela je njen udvarač kog je odbila, te joj je iz tog razloga polomio nos. 

Nada Blam

Printscreen

 

- Imala sam ozbiljan incident nakon kog sam ceo dan provela u Urgentnom centru i policiji. Meni nepoznat dečko, koji me je smarao i vređao i koga sam pokušala da se rešim, između ostalog me je počupao za kosu i ja sam ga na kraju zalila pićem i krenula sam da izađem iz kluba. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i napravio prelom na tri mesta - otkrila je Sara nekoliko dana nakon incidenta, a za pomoć se obratila i psihijatru.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading