Marija i Jovana
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Jovana Pajić nakon medijske ilegale vratila se na velika vrata javne scene.

Kako i sama pevačica ističe, srećna je što je publika oberučke prihvatila njen povratak na koji je čekala godinama.

- Kada bi znali koja će pesma biti hit, svako bi izbacivao hitove. To je božja volja, a na nama je da smo vredni, radni i da čekamo svojih pet minuta. Ako postoji neka tombola, loptica se u ovom krugu zaustavila na meni. Biće mi ozbiljan zadatak da to prevaziđem i nadamšim samu sebe. Mogu da budem srećna što sam dobrodošla nazad. Što sam osetila ljubav i podršku svih kolega i publike, posebne ove nove koja me ne poznaje, novih naraštaja koji ne znaju ko sam ja, ali i ovih koji su me čekali sve ove godine - kaže Jovana Pajić i dodaje:

Marija i Jovana

Foto: Ataimages

 

- Blagoslovena sam jer se to ne dešava često. Bila sam u strahu kako će se pesma dočekati. Na kraju je sve prevazišlo moja očekivanja i ja sam stvarno srećna.

Pevačica se osvrnula i na gradske priče da je njoj lako, jer je u dobrim odnosima sa Marijom Šerifović, te su joj autori dali najbolju pesmu, što je pevačicu nasmejalo.

- To mi spada u rangu španske sapunice. Narod je veoma maštovit. Tome se ne može stati na put, niti treba. Nije zabavno pričati samo o tome ko šta radi, ko stvara, to je predosadno, nego ajde da iskopamo neki žutać i tako olakšati ljudima svakodnevicu. Živim život onako kako ja želim. Provodim vreme sa ljudima koji su dobri, pozitivni od kojih mogu nešto da naučim, koji mogu da mi budu vetar u leđa i podrška, koji me neće sputavati. Takve ljude čuvam kao najveće i najdraže blago. Jedno zdravo okruženje koje te ne razboljeva, koje te motiviše, podstiče. Stvarno sam srećna i ne možete mi ništa.

Jovana se dotakla i trenutne muzičke scene, gde ima dosta korišćenja autototjuna.

- Mnogo je lako sada diskutovati o tome. Prilično sam sigurna da se ni našim roditeljima nisu sviđale 90-te. Sada možda ovo nije moja šoljica čaja, ali nemam ništa protiv. Jednostavno moramo se pomiriti sa tim da vreme ide napred i da se trendovi menjaju i da se ukusi razlikuju. Otvorena da sam da slušam i ono što ne slušam, da čujem šta to klinici okidaju. Sve je meni to OK- naglasila je ona.

Otkrila da li je u kontaktu sa kolegom Bojanom Tomovićem, sa kojim je pre mnogo godina snimila duetsku pesmu "Jugić".

Ona je sada otkrila da li je u kontaktu sa pevačem, koji je javno govorio da ima bipolarni poremećaj i da se leči.

- Zavisi od toga u kojim se cipelama probudi. Pre nekoliko dana mi je pustio poruku posle mnogo godina jer nismo bili u kontaktu. Bio je u jednom etno- selu gde smo često borivili kada smo radili turneju u Bosni i onda me se setio. Pustio mi je poruku da me pozdravi i pita kako sam. Uvek volim da znam da je dobro- rekla je ona za TV “Pink”.

Bojan Tomović

Alo/PrivatnaArhiva

 

Jovana kaže da je Bojan Tomović uvek bio zanimljiv kada su izjave u pitanju.

- On je imao iste takve izjave i ranije samo što se sada otkačio načisto. On je veoma inteligenatan i duhovit čovek. Sada jednostavno više nema te stege i tih porodičnih uverenja kako bi trebalo da se ponaša. Sada više nema kočnicu - rekla je Jovana i dodala:

- To su ozbiljni zdravstveni problemi s kojima se ne treba zezati. Ali verujem da će se izboriti i izvući iz svega toga.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading