Haris, Melina i Đina
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Razvod pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović odjeknuo je u domaćoj javnosti.

Osim poznatog para, i njihova deca su se našla u žiži interesovanja, Đina i Kan.

Poznato je da je Đina veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, kao i da se naveliko komentariše njen atraktivan izgled, a jednom prilikom se dotakla i profesija svojih roditelja.

Džinovići

Foto: Instagram

 

Naslednica Meline i Harisa priznala je tada da ne pokazuje veliko interesovanje za muziku i modu, i trenutno ne planira da postane pevačica.

- Ništa specijalno nemam za sada, ni na jednoj ni na drugoj strani, da me baš zanima... Ja imam talenat za pevanje, ali mnogo me blam! Tata me nije slušao kako pevam, mama da. Najviše me tate blam! On je ipak veliki pevač, to mi stvara pritisak - govorila je Đina Džinović na kraju.

Melina se zbog pritiska preselila na Azurnu obalu

Modna kreatorka Melina Džinović preselila se iz Beograda na Azurnu obalu, tvrde domaći mediji. 

Nakon burnog i medijski ispraćenog kraha braka od čuvenog pevača Harisa Džinovića, Melina sada uživa na Azurnoj obali, a tamo je išla i u aprilu, u jeku razvoda.

Melina, Đina

Foto: Ilustracija

 

Mesecima je krila od javnosti da planira selidbu daleko od Srbije, a još proletos je tražila idealan stan u Monaku.

Potraga za stanom je potrajala, pa je gotovo svakodnevno razgledala nekretnine, a o njenom boravku u pomenutoj zemlji naširoko se pisalo pre nekoliko meseci.

Melina: Deca su mi vaspitavana čergarski

Melina je svojevremeno istakla kako su njeni naslednici navikli da ona ne bude uvek kraj njih.

- Pošto ni pre nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Deca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mešavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih - kazala je Melina jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading