Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, organizovala je, zajedno sa svojim izabranikom, biznismenom Draganom Stankovićem, spektakularan rođendan njene ćerke iz prvog braka, male Lee.

Slavlje je upriličeno u njihovoj kući u Grockoj, a Jovana je sada pokazala i šta je to Lea dobila od poklona.

Jeremićeva je snimila specijalno šta je to Dragan poklonio njenoj ćerkici i sve oduševila, a bila je oduševljena i mala Lea.

- Ljubav je kad Dragan Lav zna tačno šta Lejka lavica voli. Poklon od Dragana Lava za Leu - napisala je Jovana u opisu emotivnog videa koji je sve raznežio.

"Dragan mi je puno pomogao, trenutno imam mnogo privatnih problema"

Jovana je na dan proslave otkrila da joj je Dragan velika podrška i da joj je dosta pomogao oko organizacije.

- Dragan mi je puno pomogao. Ja sam u nekoj fazi života kada imam neke svoje privatne izazove vezano za moju primarnu porodicu, za mog oca kojeg najviše na svetu volim i puno mi je pomogao da ovo danas izgleda ovako kako izgleda. Ali eto, mislim da sve u životu što nam se događa da negde čini deo nas kasnije i da nas to još više osnaži i da nas motiviše da budemo još bolji. Poznato je da su očevi vezani za ćerke, odnosno ćerke za očeve. Tako je u mom slučaju i moj otac je neko koji je na mene zapravo izvršio najveći uticaj kroz moje odrastanje. Uvek me učio i naučio me da nema besplatnog ručka. To je prva stvar. I druga stvar koju mi je govorio, "Ćero, biraj gazdu za kojeg radiš". Znači, sam čovek bira gazdu za kojeg radi. Tata mi je obeležio moj život... On danas nije ovde iz opravdanih razloga. Kod kuće je, odmara. Tako treba da odmara, ali on je neko koga ja volim najviše na svetu - rekla je Jovana vidno potresena i na ivici suza za Telegraf.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading